Spin of Hope 2022

Den 26 mars är det åter dags för Sveriges största spinningevent.

Spin of Hope 2022 kommer att genomföras lördagen 26 mars.

Vi på Videdals GIF är väldigt glada för att i år igen vara en del av Spin of Hope! Tillsammans med dig som deltar tänker vi göra allt vi kan för att bidra till att nå målsättningen - tre miljoner kronor till Barncancerfonden!

Så här fungerar det hos oss

Spin of Hope 2022 kommer att genomföras lördagen 26 mars kl 9 – 14, alltså lite förkortat mot tidigare år. Till skillnad från tidigare år har vi inte bokning av lag denna gång utan bara enskilda pass men det hindrar inte att man ändå bildar ett lag för att hålla en cykel i gång. Lagen kan komma från företag, föreningar eller kompisgäng och man behöver inte vara medlem i Videdals GIF. Givetvis kan man boka en enkel timme också och det funkar tom att bara dyka upp och chansa på att det finns en ledig cykel.

Under dagen erbjuder vi varierande pass med olika instruktörer. Målet för dagen är att ha skoj samtidigt som man bidrar till Barncancerfonden.

Boka tid genom att klicka här.

Man betalar ett valfritt belopp, minst 150 kr, per timme genom att swisha till Barncancerfonden. Information om betalningen finns på plats. OBS Endast Swish.

Passbeskrivningar

Vi kommer ha många olika typer av pass under dagen - allt för att minst ett ska passa just dig ;-)
Har du aldrig kört spinning förut så hjälper vi dig så klart - vi är på plats för att hjälpa till!

09.00 Ulf - Wake Up Call

10.00 Ulrika - Spinn för livet

11.00 Anette - Trampa och tralla

12.00 Kenneth - Spin it on the dancefloor