Instruktör Rigmor hos Videdals GIF

Rigmor Grönwall

FÖDD: 14 april 1971
FAMILJ:  Bor i Malmö med tre supercoola killar, tvåsmå:  Rasmus  5 och Viktor 2 och en betydligt äldre: Göran42
NÄR JAG ÄR HÄR: Är det Zumba® för hela slanten.
NÄR JAG INTE ÄR HÄR: Jobbar jagsom musikalartist och eventkoordinator. Älskar att sy, snickra och hitta påhäftiga matrecept
ÄTER GÄRNA:  Jajjemen!
DRICKER GÄRNA: Vin och en kallGT är aldrig fel.
MIN TRÄNINGSBAKGRUND:Danstränade under min musikalutbildning men har mest blivit samlade småhopp sendess, sången har dominerat. En kompis lockade med mig på ett av Sussies Zumbapass, efter barn nr 2, med orden: det här kommer du nog att gilla. Och herregudså rätt hon fick! Efter 10 min höll jag på att svimma så trött jag var, mengick därifrån som en frälst människa och nu är jag fast och älskar det!

Instruktör Sussie hos Videdals GIF

Sussie Schwab

Zumba Step
Gympa
Zumba Gold
Zumba, Zumba Step, Styrelse, Gympa, Zumba Gold

FÖDD: en vårdag den 21 maj, 1970
FAMILJ: Bor med mina söner på Riseberga i Malmö
NÄR JAG ÄR HÄR: Kör jag världens roligaste träning, Zumba®, Zumba® Step och Gympa. Jag vikar också på Powerstrike, Brädgympa och Step. Är kassör och marknadsansvarig i föreningen.
NÄR JAG INTE ÄR HÄR: är jag betongarbetarare.. Jag jobbar med marknadsföring på Starka Betong. Efter jobb är det golf, hus, resor, familj och vänner som gäller.
ÄTER GÄRNA: javisst, rent för mycket av allt gott som finns. Franska och Italienska köket är favoriter, men brukar varva med både indiskt och thai. Svensk husmanskost är väl heller aldrig fel.
DRICKER GÄRNA: Till maten blir det oftast vin, men jag är game på det mesta.
MIN TRÄNINGSBAKGRUND: Började med dans och show när jag var ung och fortsatte sen med aerobic. Nu är det nästan bara Zumba® som gäller. Där är så många glada, härliga människor som har roligt. Har varit gympa och aerobicinstruktör i snart 20 år.

Outdoor fun