Vanliga frågor

Kan man betala med kort hos Videdals GIF?
Ni kan INTE betala med kort men vi tar friskvårdschecken och friskvårdskuponger. Vi tar även Swish.Är era träningskort personliga?
Våra klippkort är inte personliga men gäller 1 år från inköpsdatum.
Våra terminskort är dock personliga. I korten ingår en medlemsavgift på 75 kr.Platsbokning?
Vi har platsbokning på alla våra pass. Är passen lediga går det bra att boka, är de fullbelagda går det bra att sätta upp sig på väntelista. Passen blir bokningsbara 6 dagar i förväg kl. 8.00. Passen blir väldigt snabbt fullbokade så man bör försöka komma åt att boka så fort som möjligt. Om vi får in återbud kommer de som står på väntelistan in på listan och ett mail går iväg till dem. Skulle detta ske samma dag som passet går det även iväg ett sms, om man lämnat sitt telefonnummer. Mer anvisningar finns vid bokningsschemat.Kan man prova på att träna innan man köper kort?
Det går bra att betala per gång. Vi har inte gratis prova-på. Däremot har vi alltid en gratis vecka vid terminstart.Är det olika nivåer på era zumbapass?
Nej det är samma nivå - en medelnivå där alla kan hänga med. Ibland sätter vi in extrapass med steggenomgång.Kan man börja mitt i terminen?
Ja, det är inga problem - man kanske tycker det är lite jobbigt att hänga med första gången, men det släpper efter ett par gånger.Vilken åldersgräns har ni på era pass?
Vi välkomnar alla på våra pass unga som gamla. Styrketräning (Pump, Powerstrike, Styrkegympa m m) rekommenderar vi till dem som är äldre än 15 år.
För seniorer har vi ett lättgympapass samt Zumba® Gold som är väldigt populärt.